Nilüfer'den takdir toplayan hareket

Nilüfer, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından koruma altına alınan Hurşide Nur C.'nin (10) eğitim masraflarını üstlendi.

Nilüfer'den takdir toplayan hareket
Akşam'ın haberine göre Kahramanmaraş Afşin’de şizofreni annesiyle yaşadığı için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından koruma altına alınan Hurşide Nur C.'ye (10) Nilüfer yardım eli uzattı.

Ünlü sanatçının yıllar önce seslendirdiği 'Çok Uzaklarda’ şarkısını seslendiren Nur C.’nin performansından çok etkilenen Nilüfer, minik kızın eğitim masraflarını üstlendi. Videoyu sayfasında yayımlayan Nilüfer, şu sözlere yer verdi:

"Tatlı Hurşide'nin babasıyla konuştum. Baba şu anda köyde, çocuklar Kahramanmaraş’ta kurumda, anne hastanede. Baba çocuklar için benden bisiklet istedi. Çok tokgözlüler. Gözyaşları içinde söyledi bu isteğini. Bu sabah kurumu aradım ve Hurşide’yle konuştum. Çok akıllı bir kız."

OKUMAYI ÇOK SEVİYOR!


Yazısında Hurşide'nin okulu ve şarkıyı söylemeyi çok sevdiğini aktaran Nilüfer, "Hurşide, 4 kardeşi için oyuncak ve kendisi için de bazı şeyler istediğini anlattı. Ben de 'Eğitimin bundan sonra bende' dedim. Baba Bekir Bey köylerine davet etti beni. Hurşide iyi, kardeşleriyle aynı odadalar. 'Kardeşim Ayşenur'a burada iyi bakılıyor' dedi" ifadelerini kullandı.