Nükhet Duru nostalji rüzgârı estirecek

Cemal Reşit Rey'de akustik konser vermeye hazırlanan Nükhut Duru, önceki gün yaptığı provada basın mensuplarıyla buluştu. Duru, sohbeti sırasında Sezen Aksu'nun yeni albümüne övgüler yağdırdı

Nükhet Duru nostalji rüzgârı estirecek
Sözcü'den Mustafa Kızgınyürek'in haberine göre Nükhet Duru, 40 yıldır sevilerek dinlenen klasikleşmiş şarkılarının yanı sıra 60'lı yılların Türk pop şarkılarının yer aldığı bir repertuvarla dinleyici karşısına çıkacak. Türkiye'de yaşayan herkesin ortak hafızasına yer etmiş, ezbere bilinen ve daima hatırlanan bu şarkılar, usta yorumcunun sesiyle tekrar hayat bulacak.

AKUSTİK KONSERE HAZIRLIK

Nükhet Duru, Cemal Reşit Rey’de vereceği akustik konserinin provasını önceki gün Balmumcu’daki bir stüdyoda yaptı.

Onno Tunç’un ‘Seninle’ ve Orhan Gencebay’ın ‘Kaderimin Oyunu’ şarkısını akustik bir şekilde derleyen Duru, basın mensupları karşısında provasının bir bölümünü sahneledi. Prova sonrası sahnesi için her şeyi ince eleyip sık dokuduğunu söyleyen şarkıcı, Sezen Aksu’nun albümü hakkında da konuştu.

Aksu’nun albümünü henüz almadığını söyleyen Duru, “Çıkmadan önce şarkılarını dinlemiştim. Sezen yine geliyor. Özellikle iki şarkısını çok beğendim” diyerek Minik Serçe’ye övgüler yağdırdı.

Nükhet Duru nostalji rüzgârı estirecek

Nükhet Duru nostalji rüzgârı estirecek - Resim : 2
Konular Müzik