Nuran Dutlu'yu 14 bin TL için öldürmüşler!

Öldürülüp elleri kesilen 21 yaşındaki Nuran Dutlu'nun katil zanlıları Kayseri'de yakalandı. Zanlıların genç kadının kredi kartından 14 bin lira çektiği ortaya çıktı

Nuran Dutlu'yu 14 bin TL için öldürmüşler!
Sabah'tan Ali Altundaş ve Abbas Çakar'ın haberine göre Kocaeli'nde yaşayan Nuran Dutlu (21), geçen ocak ayında boş arazide ağzı bantlanmış ve elleri baltayla kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili soruşturmada ilk etapta cinayete yardım ettikleri gerekçesiyle Arif Çamur ve Vedat A. gözaltına alındı. İki zanlı tutuklanırken, polis soruşturmayı daha da genişletti.

Ekipler, Nuran Dutlu'nun arkadaşları olan Muhammet Yıldız ve kız arkadaşı Sertaç Özer tarafından öldürüldüğünü belirledi. Bu kişilerin sahte kimlikle Kayseri'de yaşadığını tespit eden ekip, operasyon için önceki gün harekete geçti.

KILIK DEĞİŞTİRMİŞLER

Kayseri'de daire kiralayıp, yaklaşık 2 aydır burada yaşayan Muhammet Yıldız ve Sertaç Özer, Kocasinan ilçesinde alışveriş yaptıkları sırada gözaltına alındı. Üzerlerinden başkaları adına düzenlenmiş sahte kimlikler çıkan zanlıların, arkadaşları olan Nuran Dutlu'yu Bursa'da öldürdüğü ve iki elini kestiği belirlendi. Genç kadının ellerini gömmeyi düşünen Muhammet Yıldız'ın daha sonra evde bulunan ekmek bıçağıyla Dutlu'nun ellerini küçük parçalara bölüp, tuvalete attığı ortaya çıktı.

Öldürdükleri kadının kredi kartı şifresini alan zanlıların 14 bin lira parayı çekip harcadıkları ortaya çıktı. Zanlılardan Muhammet Yıldız'ın tanınmamak için bıyık bıraktığı, Sertaç Özer'in ise saçını sarıya boyattığı görüldü. Zanlılar ilk sorgularının ardından Kocaeli'ye götürüldü.

Nuran Dutlu'yu aramak için atv'de yayınlanan Müge Anlı'nın sunduğu programa katılan anne Havva Dutlu, kızının öldüğü haberini canlı yayında aldı.