Nurgül Yeşilçay fiyatını düşürdü

Nurgül Yeşilçay son filmi Aşk Kırmızıyla gişede hüsran yaşayıp, Sultan dizisi de yayından kaldırılınca fiyatını yarı yarıya düşürdü..

Nurgül Yeşilçay fiyatını düşürdü

Nurgül Yeşilçay, 2002 yılında ‘Asmalı Konak' adlı diziyle şöhret oldu. "Eğreti Gelin" filmiyle de şöhretini perçinledi. Ödüllerle dolu kariyerine rağmen son dönemde Yeşilçay'ın oynadığı diziler reyting yüzünden son bulurken, beyazperdede ise tam bir hayal kırıklığı yaşattı.
 
REYTİNG KURBANI OLDU
 
Rol aldığı son sinema filmi ‘Aşk Kırmızı' için Osman Sınav'la 200 bin liraya anlaşan Nurgül Yeşilçay, Türk sinemasının en pahalı kadın oyuncusu unvanını aldı. Ancak film 299 bin 741 izleyici sayısıyla gişede hüsrana uğradı. ‘Sultan' dizisinde ise bölüm başına 55 bin TL alarak en çok kazanan oyuncular arasında yer alan Yeşilçay'ın bu projesi de reyting kurbanı oldu.

25 BİN LİRA ALACAK

Nurgül Yeşilçay şimdi de şansını, yakında ekranlara gelecek ‘Ben Burada Yeniyim' adlı sit com'la deneyecek. Limon Yapım'ın hayata geçireceği dizi için ücretini neredeyse yarıya düşüren Yeşilçay, bölüm başı 25 bin lira alacak.

SON 6 FİLMİ FİYASKO

Yeşilçay'ın büyük başarı sağladığı söylenen ‘Eğreti Gelin' filmini 638 bin 444 kişi izledi. Güzel oyuncunun son yaptığı 6 film 300 bini aşamadı.

OKAN IŞIK / BUGÜN İNTERNET SİTESİ