Nurgül Yeşilçay sevgilisini oğluyla tanıştırdı

Nurgül Yeşilçay, önceki gün yapımcı aşkı Necati Kocabay ile evlilik sinyali verdi. Güzel oyuncu, sevgilisiyle eski eşi Cem Özer’den olan oğlu Osman Nejat’ı önceki gün bir araya getirdi.

Nurgül Yeşilçay sevgilisini oğluyla tanıştırdı
Takvim Gazetesi'nin haberine göre güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay ile yapımcı sevgilisi Necati Kocabay'ın ilişkisi, farklı bir boyuta geçti. Bahar aylarından beri aşk yaşadığı Kocabay'ı çok sevdiği bilinen Yeşilçay, önceki gün sevgilisiyle oğlunu bir araya getirdi. Bu buluşma ise Nurgül Yeşilçay'ın instagram'da yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.

Yeşilçay; oğlu, sevgilisi ve oyuncu yeğeni Buse Çelik'in yer aldığı bu fotoğrafa ise "Antep'i yedik, sıra İstanbul'da" diye yazdı. 42 yaşındaki Yeşilçay'ın eski eşi Cem Özer'den olan oğlu Osman Nejat'la Necati Kocabay'ı tanıştırması, "Bu aşk, adım adım evliliğe gidiyor" yorumları yaptırdı.

ÖZER'LE DE TANIŞTI

Bu arada daha Nurgül Yeşilçay'ın kısa bir süre önce yapımcı aşkı Necati Kocabay ile eski eşi Cem Özer'i de yemekte buluşturduğu öğrenildi. Çevresine Kocabay için övgüler yağdıran güzel oyuncunun sevgilisiyle aynı eve taşındığı da konuşuluyor.