Nuri'den duygusal mesaj!

Nuri Şahin'den Klopp'a veda mesajı: "Sayende çocukluk hayallerimi gerçekleştirdim.."

Nuri'den duygusal mesaj!
CİHAN'da yer alan habere göre Borussia Dortmund ve A Milli Takımın yıldız futbolcusu Nuri Şahin, paylaştığı fotoğrafla sezon sonunda takımdan ayrılacak olan teknik direktör Jürgen Klopp’a veda etti. Şahin, "Sayende çocukluk hayallerimi gerçekleştirdim." dedi.

Kloppla birlikte fotoğraflardan oluşturulan bir kolaj paylaşan başarılı oyuncu, "Müthiş insan ve mükemmel bir hoca. Senin sayende çocukluk hayallerimi gerçekleştirdim. Birlikte geçirdiğimiz yıllarda hem senden hem de ekibinden çok şey öğrendim. Her şey için teşekkür ederim." şeklinde bir veda mesajı yayınladı.

Çocukluk hayali olan Real Madrid’e 2011’de transfer olan Nuri Şahin, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istikrarlı bir performans sergileyememiş, Liverpool macerasının ardından sarı siyahlı ekibe geri dönmüştü.

İlkay Gündoğan da, sosyal medyadan Klopp’a teşekkür etti. Nürnberg’den transfer edilen İlkay Gündoğan, Nuri Şahin’in Real Madri’e gitmesiyle Klopp’la takıma kısa sürede adepte olmuş Almanya A Milli Takımı'na çağrılmıştı.

Yıldız oyuncu, "Birlikte geçirdiğimiz 4 yıl için teşekkürler Klopp. Bu zamanı asla unutmayacağım." diyerek hocasına veda etti.
Konular Spor Haberleri