Nursel Köse 2016'ya damga vuracak!..

"Paramparça" dizisinde 'Neriman' karakteriyle fenomen olan Nursel Köse, 2016’da beyazperdeye üç sinema filmiyle damga vurmaya hazırlanıyor...

Nursel Köse 2016'ya damga vuracak!..
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre uzun yıl­lar Al­man­ya'da ya­şa­yan Nur­sel Kö­se, Pa­ram­par­ça di­zi­sin­de­ki Ke­ri­man ro­lüy­le 40 ya­şın­da şöh­re­ti ya­ka­la­dı.

Al­tın Por­ta­kal ödül­lü gü­zel oyun­cu­nun oy­na­dı­ğı film­ler 2016’da art ar­da viz­yo­na gi­re­cek. Ocak, Şu­bat ve Mart ay­la­rın­da film­le­ri­nin viz­yo­na gi­re­cek ol­ma­sı­nın mut­lu­lu­ğu­nu ya­şa­yan Kö­se, ay­rı­ca Si­nan Çe­ti­n’­in ye­ni fil­min­de oy­na­ya­cak.

Er­han Gü­ler­yüz'ün se­na­rist­li­ği­ni ve yönet­men­li­ği­ni üst­len­di­ği “İ­çim­de Akan Ne­hi­r” ve Ömer Fa­ruk So­ra­k’­ın “Kaç­ma Bi­ra­de­r” film­le­rin­de oy­na­yan Kö­se, üçün­cü fil­mi hak­kın­da ise ser ve­rip sır ver­me­di.

Pa­ram­par­ça­’da se­nar­yo ge­re­ği tak­si şo­fö­rü olan Kö­se, bu rol­den son­ra ka­dın tak­si­ci­le­rin tra­fik­te ar­ta­ca­ğı­na inan­dı­ğı­nı be­lir­tir­ken, “İn­san­lar ken­di­ni di­zi­ye çok kap­tı­rı­yor. Da­ha ön­ce­ki bö­lüm­ler­de ger­çek­ten hap­se gir­di­ği­mi dü­şü­nüp iç ça­ma­şı­rı, mek­tup gön­de­ren­ler olu­yor­du. Ba­na baş­lar­da kı­zı­yor­lar­dı ama şim­di çok se­vi­yor­la­r” di­ye ko­nuş­tu.

10 yıllık büyük aşk

Müzisyen Ul­rich Mer­tin'le bir iliş­ki ya­şa­yan ün­lü oyun­cu, bir­lik­te­lik­le­ri­nin Mart'ta 10. yı­lı­nı dol­du­ra­ca­ğı­nı söy­le­di.

Nursel Köse 2016'ya damga vuracak!..