Nurseli İdiz'i diziden gönderdiler!

Bugüne kadar birçok kez alkol problemiyle gündeme gelen Nurseli İdiz, son işinden de oldu.

Nurseli'yi diziden gönderdiler!
Milliyet Gazetesi'nde yer alan medyatava kaynaklı habere göre bir döneme damgasını vuran Nurseli İdiz, son olarak Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel'in başrolü paylaştığı 'Siyah İnci' dizisi için el sıkışmıştı. Çekimleri Antalya'da başlayıp Çeşme'ye taşınan dizide rol almaya hazırlanan ünlü oyuncu, önceki gün İzmir'deki tiyatro oyunu sonrası olay çıkardı.

'Aşk-ı Memduh' oyunundan çıkışta morali bozuk olan İdiz, alkollüydü ve dizi ekibiyle buluşup çekimlerin yapıldığı Çeşme'ye gitti. Bu sırada ekiple kavga ettiği öne sürülen usta oyuncuyla yaşanan sorun büyüdü. Durum yapımcıya bildirildi ve benzer sorunların tekrarlama ihtimalini ortadan kaldırmak için İdiz'le çalışmama kararı alındı.

Ünlü oyuncunun yerine Neriman Uğur'la görüşüldüğü öğrenildi. Nurseli İdiz, geçmişte de dizi setlerinde aynı sorunları yaşamış, hocası Can Gürzap'la tiyatro oyununa çıkmadığı için mahkemelik olmuştu. Ancak ünlü oyuncu her defasında alkolik olmadığını, bipolar bozukluk rahatsızlığı yüzünden bütün bu olayların başına geldiğini açıklamıştı.