'O çocuk' sahipsiz kalmadı

Uyuşturucu satıcısı kadının yanında dolaştırdığı 3 yaşındaki oğlu yurda yerleştirildi. Baba O.Ö.’nün de daha önce tutuklandığı ortaya çıktı.

'O çocuk' sahipsiz kalmadı
Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Buca'da uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisine ulaşınca operasyon için düğmeye bastı.

Polis uyuşturucu satışı yapanların kullandığı araçları ve adresleri tespit etti. Narkotik polisi 26 Ekim'de Buca'da belirlenen adrese ve aralarında çocuk ve kadının da olduğu 4 kişinin bulunduğu araca operasyon düzenledi. Park halindeki araçtan başka bir araca uyuşturucu sevkiyatı yapıldığı belirlendi.

Operasyonda S. Ö. (25) ve 5 kişi gözaltına alındı. 3 yaşındaki oğlu R.Ö.'yü yanında dolaştırarak uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen anne S.Ö.'nün de aralarında bulunduğu 5 zanlı 'uyuşturucu satışı yapmak' suçundan tutuklandı.

S.Ö.'nün 7 yıllık eşi O. Ö.'nün de uyuşturucu satıcılığından 3 hafta önce tutuklandığı ortaya çıktı. Küçük çocuk, polis tarafından yurda teslim edildi.