O IŞİD'çinin kimliği şaşırttı!..

Suriye’de IŞİD adına savaşıp, çeşitli faaliyetlere katılan B.A.’nin İzmir’e döndüğünün belirlenmesiyle operasyona başlandı.

O IŞİD'çinin kimliği şaşırttı!..
Milliyet'te yer alan habere göre Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve MİT bölge başkanlığının ortak yürüttüğü çalışma sonrasında, B.A.’nın kaldığı adres tespit edildi.

Dün sabaha karşı Menemen’de yapılan operasyonda, B.A., yakalandı. IŞİD üyeliğinin yanı sıra gasp suçundan da arandığı ortaya çıkan B.A., gönderildiği adliyede tutuklandı.

ORMANDA İLİŞKİYE GİRDİĞİ KADINI GASP ETMİŞ

Suriye’ye gidip IŞİD saflarında savaştığı belirlendikten sonra Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve MİT bölge başkanlığının ortak yürüttüğü operasyonla yakalanan B.A.’nın karıştığı gasp olayının ayrıntıları da ortaya çıktı. B.A. ile iki arkadaşının, 2011 yılının Aralık ayında, 60 TL karşılığında anlaştıkları bir kadınla, Çiğli’de, ormanlık alanda cinsel ilişkiye girdikleri öğrenildi.

Daha sonra, ilişkiye girdikleri kadını bıçakla tehdit edip verdiklerinin yanı sıra üzerindeki parayı da gasp ettikleri, kadının araçtan atlayıp polise sığınmasıyla yakalandıkları, yargılanmanın da Karşıyaka 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapıldığı, 4 yıl 7 ay hapis cezası aldığı açıklandı.