Oğuzhan için Napoli umudu

G.Saray'a karşı sakat olarak oynadığı için 2 ay takımdan ayrı kalması gündeme gelen 24 yaşındaki yıldız, bireysel çalışmalara başladı. Oğuzhan'ı bugünkü Kayseri maçında riske etmeyecek Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, çarşamba günkü Napoli karşılaşmasına yetiştirilmesini istedi.

Oğuzhan için Napoli umudu
Yeni Şafak'tan Süleyman Hatısaru'nun haberine göre Beşiktaş orta sahasının etkili isimleri arasında yer alan Oğuzhan Özyakup'tan olumlu haberler geldi. 24 yaşındaki oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ile yapılan karşılaşmada sakatlanmış ve kenara alınmıştı. Oğuzhan'ın yapılan kontrollerinin sonrasında sol ayak bileğinde burkulmaya bağlı tendon kılıflarında zorlama ve ödem tespit edilmişti.

Ligde, bu maçtan 10 gün sonra yapılan Galatasaray derbisinde takımını yalnız bırakmak istemeyen yıldız oyuncu, kendisini iyi hissettiğini belirterek sahaya çıkmış ve sakatlığı nüksedince yine kenara gelmişti. Deneyimli futbolcu, ligdeki son maç olan Çaykur Rizespor karşılaşmasında da görev alamadı.

Oyuncunun, 2-3 ay kadar sahalardan uzak kalma ihtimali bile belirse de sağlık durumu hakkında gelen son haber umutları arttırdı. Ağrıları geçen Oğuzhan, takımdan ayrı olsa da bireysel çalışmalarına başladı.

SON KONTROL NAPOLİ MAÇI ÖNCESİ YAPILACAK

Teknik direktör Şenol Güneş'in ise Oğuzhan'ı riske etmemek adına bugünkü Kayseri maçında sahaya sürmeyeceği öğrenildi. Genç futbolcuyla konuşan deneyimli çalıştırıcının, “G.Saray maçında sakat olmana rağmen sahada olmak istemeni takdir ediyorum. Uzun maratonda hem kendini hem takımı riske atmanı ise kabul edemem. Kayseri maçında da sahada olmayacaksın. Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü Napoli ile yapacağımız karşılaşmaya hazır hale gelmeni istiyorum” dediği ifade edildi.

Güneş, sağlık heyetinden de oyuncuyu Napoli maçına yetiştirmelerini istedi. Son karar, bu karşılaşma öncesinde yapılacak kontrollerin ardından verilecek.
Konular Spor Haberleri