Oğuzhan Özyakup'a yol göründü

Cenk Tosun’un transferinin ardından Oğuzhan’ı da Premier Lig hayalleri sardı. İngiliz basını yıldız futbolcuyu Newcastle United’a yazdı. İngilizler’e göre Oğuzhan, Rafael Benitez’in tam aradığı 10 numara.

Oğuzhan Özyakup'a yol göründü
BEŞİKTAŞ’TAN ALDIĞININ 2 KATINA

Güneş'in haberine göre
takımda geleceği belirsizliğini koruyan Oğuzhan Özyakup için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. İngiliz Daily Mirror gazetesi 26 yaşındaki yıldızın Newcastle United ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı. Oğuzhan’ın Hollandalı menajeri Kees Vos ile görüşen Premier Lig ekibi, Beşiktaş’tan yılda 1.4 milyon euro kazanan ve yeni sözleşme pazarlığında kapıyı 3 milyon pounddan açan futbolcu için 2.5 milyon pound net gelir karşılığı anlaşmaya varıldığı iddia edildi.

PREMİER LİG’E RENK KATAR

Newcastle United Teknik Direktörü Rafa Benitez’in “tam aradığı isim” olduğuna vurgu yapılan haberde, “Ayoze Perez’den umduğunu bulamayan Benitez, Hollanda doğumlu Oğuzhan’ı Newcastle'a getirmek istiyor. Bonservis bedelinin olmaması bu transferi cazip hale getiriyor. ‘Saksağanlar’, Türkiye Milli Takımı’nın 10 numarasını Ada’ya getirebilir. Oyun tarzı olarak Benitez’in sistemine çok uyan Oğuzhan da tıpkı eski takım arkadaşı Cenk gibi Premier Lig’e renk katabilir” ifadeleri yer aldı.

PARA DA KAZANDIRMAK İSTİYOR

Beşiktaş yönetimine göre Oğuzhan’da sıkıntı yok ve hazırlanan sözleşme kasada bekletiliyor. Ancak, özellikle Cenk Tosun transferinden sonra Oğuzhan’ın da Premier Lig’de oynama isteği tavan yaptı. Lig yarışına dahi konsantre olmakta zorlanan Ozzie kulübüne para kazandırarak ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Bedava gitmesi halinde taraftarın tepkisinden çekinen yıldız futbolcunun Arsenal’e ödenmesi gereken yüzde 15’lik transfer payını gerekirse cebinde vermeye hazır olduğu aktarıldı. 
Konular Spor Haberleri