Okan Buruk Kayserispor'da!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, teknik direktör Okan Buruk ile yollarını ayırdı. Buruk, Kayserispor'la prensipte anlaşma sağladı.

Okan Buruk Kayserispor'da!
Ajanslar'dan alınan bilgiye göre PTT 1. Lig'i şampiyon tamamlayarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Kayserispor, teknik direktör Okan Buruk ile prensipte anlaşma sağladı.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Hilmi Derinel, Gaziantepspor'dan ayrılan genç teknik adamla büyük ölçüde anlaştıklarını söyledi.

Buruk ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllığına anlaşmaya vardıklarını dile getiren Derinel, gelecek hafta içerisinde de sözleşme imzalayacaklarını sözlerine ekledi.

GAZİANTEPSPOR'LA YOLLAR AYRILDI

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, teknik direktör Okan Buruk ile yollarını ayırdı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kırmızı-siyahlı kulübün yönetim kurulu ile teknik direktör Buruk arasında toplantı gerçekleştirildi.

Takımın durum değerlendirilmesi yapılan toplantıda, geleceğe yönelik tarafların planları konuşuldu. Görüşmeler neticesinde Buruk'un sözleşmesinin karşılıklı anlaşarak feshedilmesine karar verildi.

Kararın iki taraf için de hayırlı olması dilenen açıklamada, "Kulübümüzde hizmet yaptığı süre içerisinde gösterdiği özveri, çalışkanlık ve karakterli duruş için Buruk'a teşekkür eder, bundan sonraki teknik direktörlük kariyerinde elde edeceği başarıların bizleri de gururlandıracağının bilinmesini isteriz" ifadelerine yer verildi.
Konular Spor Haberleri