Okan Buruk’un bankoları

Göztepe Teknik Direktörü Okun Buruk, ilk altı haftada kaleci Günay, Leo ve kaptan Gosso’dan vazgeçmedi. Üç oyuncu 540 dakika sahadaydı.

Okan Buruk’un bankoları
Yeni Asır'dan Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre TFF 1. Lig'de ilk 6 haftayı ikinci sırada geçen Göztepe'de, Teknik Direktör Okan Buruk üç oyuncusundan vazgeçemedi. Sarı-kırmızılı ekibin sezon başında Beşiktaş'tan kadrosuna kattığı kaleci Günay Güvenç, Kıbrıs Rum Kesimi takımı Anorthosis ekibinden Fransız stoper Leo Schwechlon ve takım kaptanı orta saha Jean Gosso 6 karşılaşmada 540 dakika sahada kalarak, takımın bankoları oldu.

Savunma hattında görev yapan Fransız Leo sahada kaldığı süre içinde de 1 gol atma başarısını gösterdi. Bu üçlünün ardından 498 dakika ile Gökhan Karadeniz en çok sahada kalan isim oldu.

EN SKORER OYUNCULAR

Savunma oyuncusu Gençer 497, orta saha Pirnce Segbefia 479, Halil Akbunar 438, Tayfun Bingöl ise 403 dakika görev yaptı. Sarı-kırmızılı ekibin gol yükünü ise l9 isim çekti.

Ligde ve kupada bugüne kadar oynanan maçlarda, Halil Akbunar ve Umut Nayir 3'er golle Göztepe'nin en skorer oyuncuları olarak dikkat çekti.

Adis Janovic ve Kone de 2'şer kez gol atma başarısını gösterdi. Leo, Lokman, Gökhan Karadeniz, Burak ve Segbefia ise 1 kez rakip fileleri havalandıran isimler oldular.

GÖZTEPE'DE ÜÇ EKSİK VAR

Milli karşılaşmalar nedeniyle liglere verilen arada hız kesmeden gelecek hafta İstanbul'da oynayacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Göztepe'de üç oyuncu çalışmaya katılmadı. Sarı-kırmızılı ekibin forvet oyuncusu Adis Janovic, orta saha Segbefia ülkelerinin milli takımlarında olduğu için idmanlarda yer almadı. Sakatlığı henüz geçmeyen genç Yavuz Aygün ise takımdan ayrı çalıştı.
Konular Spor Haberleri