Oktay Kaynarca ve Zara aynı gün at bindi

Yıllar önce sundukları müzik programı ile ne kadar uyumlu bir ikili olduklarını gösteren Zara ve Oktay Kaynarca yaptıkları paylaşımla atlara olan tutkularını gösterdi.

Oktay Kaynarca ve Zara aynı gün at bindi
Sözcü Gazetesi'nin haberine göre hemen her fırsatta bir araya gelen ve kısa bir süre önce bir restoranda düet yaparak hayranlarının gönlünü kazanan Oktay Kaynarca ve Zara ortak tutkularını da beraber yaşamayı tercih edince takipçilerine yakalandı. Geçtiğimiz gün birlikte at binmeye giden Zara ve Oktay hesaplarından aynı atın üzerinde görüldükleri bir fotoğrafı paylaştı.

Son derece masumane bir şekilde paylaşılan bu karelerin aynı zamanda gerçekleşmesi takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Sadece sahnede değil gündelik hayatta da birlikte vakit geçirdikleri görülen ikilinin takipçileri bu isimler arasında bir aşkın filizlendiği yorumlarında bulunmadan geçmedi.

Oktay Kaynarca paylaştığı fotoğrafı yorumsuz bırakırken, Zara; “Tor.. Atın adı… Büyük tutku… Canlıyla yapılan tek spor… Necip Fazıl'ın “Ata senfoni” kitabını okuyan var mı aranızda?” notunu düştü.