Olay gelin adayı ekrana geri döndü!

Zuhal Topal'ın programındayken damat adayı Birkan ile yatak görüntüleri çıkan gelin adayı Sevgi, "Beni, benim yatağımda aldattı" dediği eşinden boşanıp ekranlara geri döndü.

Olay gelin adayı ekrana geri döndü!
Sözcü'de yer alan habere göre Adana’da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan damat adayı Birkan ile yatak görüntüleri çıkan gelin adayı Sevgi, Sony Channel Türkiye kanalında Hande Ataizi’nin sunduğu izdivaç programı ile ekranlara geri döndü. İzdivaç programında nişanlandığını, ancak anlaşamadığı için ayrıldığını belirten gelin adayı Sevgi, “Programdan sonra dışarıdan biriyle evlendim. Evliliğimiz 6 ay sürdü. Evlendiğim kişi beni defalarca aldattı. Güzel bir duyguyla evlenmedim. Canım istedi, ani bir kararla evlendim. Evlendiğim kişinin iyi bir aile babası olacağını düşünmüştüm” dedi.

Olay gelin adayı ekrana geri döndü!

“KIZLAR YATAK ODAMA GİRDİ”

Eşinin kendisini aldattığı kızları evinde ağırladığını belirten Sevgi, “Kızlar benim yatak odama kadar girdiler. Eşyalarımı çaldılar. Annemin evinde kaldığım dönemde evimde misafir olmuşlar. Normal hayatıma devam ediyorum. O kızlara kızmıyorum. Benim eşim dediğim insan bana o yanlışı yaptıysa elin kızı hayli hayli yapar. Bu hayatta insanın başına her şey gelir” şeklinde konuştu.