Öldürdüğü kadının kimliğiyle yaşadı

ABD’de eşini öldürdükten sonra polisten kaçmak için kendine benzeyen bir kadını öldürüp onun kimliğiyle yaşayan 56 yaşındaki kadın yakalandı.

Öldürdüğü kadının kimliğiyle yaşadı
Sabah'ın haberine göre ABD'de polis, eşini öldürdükten sonra kendine benzeyen 59 yaşındaki Pamela Hutchinson'ı öldüren ve kimliğini çalan Lois Riess'i tutukladı. 56 yaşındaki Riess, Teksas eyaletinin güneyindeki bir tatil köyünde yakalandı. Polis, Riess hakkında geniş çaplı bir insan avı başlatmıştı. Riess eşi David Riess'i öldürdüğü 23 Mart tarihinden bu yana polisten kaçıyordu. Minnesota'daki evlerinde eşini öldürdükten sonra Florida'ya gittiği tahmin ediliyordu. 59 yaşındaki Pamela Hutchinson, Florida'da Fort Myers sahilinde 9 Nisan'da ölü bulunmuştu.

KUMAR SORUNU VAR

Güvenlik güçleri Riess'i Teksas'taki South Padre Adası tatil mekânında yakaladı. Yakalandığı yer, Meksika sınırına yaklaşık 45 km. mesafede. Riess'in Minnesota'da kumar sorunları olduğu ve çevresinde "Şansızlıklar serisi Lois" olarak bilindiği söylendi.

Riess'in kocasını öldürmeden önce iş yerinden 11 bin dolar çaldığı sanılıyor. FBI istatistiklerine göre ABD'de her 10 cinayetten birinin faili kadın.