Öldürdükleri kadına soğan koklatmışlar!

Bursa'da sevgilisi ve iki arkadaşıyla birlikte otomobille gezmeye çıkan Dilek Bozal, araçta patlayan silahtan çıkan kurşunla hayatını kaybetmişti. Haklarında müebbet istenen zanlılar, 'Biz silah sesinden korkup bayıldığını sandık, kokoreççiden soğan alıp koklattık' iddiasında bulundu!

Öldürdükleri kadına soğan koklatmışlar!
Sözcü'de yer alan habere göre Bursa’da sevgilisi ve iki arkadaşıyla birlikte otomobille gezmeye çıkan Dilek Bozal, araçta patlayan silahtan çıkan kurşunla hayatını kaybetmişti. Haklarında müebbet istenen zanlılar, ‘Biz silah sesinden korkup bayıldığını sandık, kokoreççiden soğan alıp koklattık’ iddiasında bulundu!

Bursa’da , otomobilin içinde tabancayla bacağından yaraladıkları 26 yaşındaki Dilek Bozal´ın ölümüne neden oldukları gerekçesiyle tutuklanan 20 yaşındaki Muhammed Ertaş, 31 yaşındaki Yasin Kakşa ve 25 yaşındaki tutuksuz sanık Resul Eren hakkında ‘kasten adam öldürmek´ suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

‘SİLAH SESİNDEN KORKUP BAYILDIĞINI SANDIK’ İDDİASI

Sanıkların savcılık soruşturmasında verdikleri ifadelerinde, ateş alan tabancadan çıkan kurşunun isabet etmesi sonucu komaya giren Bozal'ın korkudan bayıldığını sanıp, kokoreççiden aldıkları soğanı genç kadına koklatarak, ayıltmak istedikleri ortaya çıktı.

Olay, geçen yılın 13 Haziran gecesi, Bursa´nın merkez Yıldırım ilçesinde meydana geldi. Eşinden 3 ay önce ayrılan Dilek Bozal ile sevgilisi Muhammed Ertaş, arkadaşları Yasin Kakşa ve Resul Eren ile birlikte kiralık otomobille gezmeye çıktı.

‘O HALDE 1 SAAT DOLAŞIP AYILMASINI BEKLEMİŞLER’

Otomobille Yüksek İhtisas Hastanesi'nin bahçesine gelen şüpheliler, bir ara 'tabanca pazarlığı' yaptı. Resul Eren, iddiaya göre, tabancasını boşaltıp, Ertaş´a uzattı. Bu sırada, tabanca ateş aldı ve Ertaş´ın yanında oturan Bozal, bacağından yaralanarak, bayıldı. Genç kadının yaralandığını fark etmeyen ve silah sesinden korkup, bayıldığını zanneden şüpheliler, otomobille 1 saat dolaşıp, genç kadının ayılmasını bekledi.

KOKOREÇÇİDEN SOĞAN ALMIŞLAR

Baygın haldeki Bozal'ı ayıltmak isteyen şüpheliler, bir kokoreççiden aldıkları soğanı genç kadına koklattı. Bozal, ayılmayınca paniğe kapılan sevgilisi Ertaş ile arkadaşı Kakşa, yaralı kadını bir özel hastanenin acil servisine götürdü. Bozal´ın aşırı kan kaybından yaşamını yitirdiği belirlendi.

‘BEN NE YAPTIM?’

Yasin Kakşa ise polise verdiği ifadesinde, otomobil içinde, Resul´ün satmak amacıyla kendisine silah gösterdiğini söyleyerek, şöyle devam etti:

“Arka koltukta Muhammed ve Dilek oturuyordu. Muhammed, silaha bakmak istediğini söyleyince Resul, şarjörünü çıkardığı tabancayı Muhammed´e verdi. 3-4 dakika sonra silah sesi duyuldu. Muhammed´in 'Ben ne yaptım?´ dediğini duydum. Dilek´in vurulduğunu anlamadık, silah patlayınca, korkudan bayıldığını düşündük. Kokoreççiden soğan alarak, Dilek´e koklattık; ancak ayılmadı. Bunun üzerine sağlık kabinine götürdük. Görevli kontrol edip, nabzının düşük olduğunu söyleyince, Dilek´i özel bir hastanenin acil servisine götürdük. Ben, Resul´le birlikte otomobile binip, hastaneden ayrıldım. 15 dakika sonra Muhammed arayıp, Dilek´in öldüğünü söyledi.”