Öldüren 'kafa' darbesi!

Adana'da Behzad Gören, birlikte yaşadığı kadının eski sevgilisi Çetin Kurtboğan’a kafa attı. Kurtboğan 4 gün sonra öldü, Gören tutuklanarak cezaevine gönderildi...

Öldüren 'kafa' darbesi!
Yeni Asır'dan Murat Karaman'ın haberine göre Adana'da sevgili dehşeti yaşandı. Behzat Gören, sevgilisi Zübeyde Özer'in eski erkek arkadaşı Çetin Kurtboğan'ı çıkan tartışmada kafa atarak öldürdü.

Adana'da yaşayan 46 yaşındaki Zübeyde Özer, birlikte yaşadığı Çetin Kurtboğan'ı (49) üç yıl önce terk etti. Daha sonra da Behzad Gören (50) ile birlikte yaşamaya başladı. Bu durumu gururuna yediremeyen ve sık sık Behzad Gören ile tartışan Çetin Kurtboğan, 23 Mart'ta da Gören'in İstiklal Mahallesi'ndeki evine gitti.

KAVGA ÇIKTI

İkili arasında yeniden başlayan ve kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada Behzad Gören, Çetin Kurtboğan'a kafa attı. Araya giren komşular kavgayı ayırırken, kanlar içinde kalan ve hastaneye kaldırılan Kurtboğan, yapılan müdahalenin ardından hayati tehlikesi olmadığı için taburcu edildi.

Ancak Çetin Kurtboğan önceki gün evinde ölü olarak bulundu.

Cumhuriyet savcısının ölümü "şüpheli" bulması üzerine soruşturma başlatan cinayet masası ekipleri, Kurtboğan'ın olaydan 4 gün önce Gören ile tartıştığını ve darp edildiğini belirledi.

CİNAYETİ KABUL ETMEDİ

Polis Gören'i gözaltına alırken, Kurtboğan'ın ailesi, Zübeyde Özer'in de azmettirici olduğunu öne sürerek şikayetçi oldu.

Bunun üzerine Zübeyde Özer de gözaltına alındı. Çetin Kurtboğan'a kafa attığını itiraf eden Behzad Gören, cinayet suçlamasını ise kabul etmedi.

KADIN SERBEST

Zübeyde Özer ise eski sevgilisinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu, Behzad Gören'den de uyuşturucu parası istediğini, vermeyince de tartıştıklarını iddia etti.

Sevgililerden Behzad Gören tutuklanırken, Zübeyde Özer ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Çetin Kurtboğan ise yakınları tarafından toprağa verildi.