Tartışılan adam: 'Ömer Toprak'

Ukrayna karşılaşmasından sonra İzlanda’da da sahanın en kötü isimlerinden biri olan Ömer Toprak sosyal medyada Türkiye’nin gündemine oturdu.

'Ömer Toprak' tartışması!
Sabah'ta yer alan habere göre Fatih Terim'in sürpriz yaparak uzun aradan sonra Milli Takım'a aldığı Ömer Toprak, son iki maçta yaptığı hatalarla gündeme oturdu. Ukrayna maçındaki kötü futbolu ve yaptırdığı penaltı ile tepki çeken milli stoper, dün İzlanda karşısında da sahanın kötü isimlerinden biriydi. Pas kayıpları ve pozisyon hatalarıyla savunmada büyük sıkıntı yaşamamıza neden olan Ömer Toprak, İzlanda'nın ilk golünde ise şanssızdı. Elmar Bjarnason'un şutu Ömer'in kafasına çarpıp ağlarla buluşunca, 27 yaşındaki futbolcu Twitter'da Türkiye'nin gündemine oturdu.

İZLANDA PUANDA EZDİ

Son yıllarda gösterdikleri performansla kendilerinden sıkça bahsetiren İzlanda, 2014 Dünya Kupası Elemesinde 17 ve EURO 2016 Elemelerinde 20 puan topladı. İzlanda, aynı turnuvalarda sırasıyla 16 ve 18 puan toplayan Milli Takımı bu alanda geride bıraktı. Ay Yıldızlılar, İzlanda karşısında deplasmanda oynadığı 6 maçın 5 tanesini kaybetti.

ÇOCUKLARA JEST

Ay-Yıldızlı futbolcular, seremoni esnasında üşüyen minik futbolseverlere eşofman üstlerini verdiler. Aşırı soğuğun yanı sıra şiddetli bir rüzgarın da olduğu Reykjavik'te Millilerin bu hareketi büyük takdir gördü.

HERKES ONU KONUŞTU!..

Ömer Toprak seni düğünümde bile oynatmam.
Ömer Toprak intikam almak için mi döndü anlamış değilim.
Bu Ömer Toprak ne bahtsız bedeviymiş arkadaş ya.
Ömer Toprak yüzünden mi aylarca tartışma yaşadık. Adam her maça bizi yakmak için çıkıyor.
Ömer Toprak yine gelmemiş Milli Takım'a.
Konular Spor Haberleri