Omurga rahatsızlıklarına yeni tedavi!

Hastalıkların tedavisi ve korunma yöntemlerine bir yenisinin daha eklendi. 'Manuel terapi' yöntemiyle omurga rahatsızlıklarının önüne geçebilirsiniz...

Omurga rahatsızlıklarına yeni tedavi!
Takvim'in haberine göre insanların ortak sorunu olan bel ve boyun ağrıları dert olmaktan çıkıyor. Terapist Cuma Karataş'ın geliştirdiği 'Manuel Terapi' yöntemi ile bu rahatsızlıklara karşı koruma sağlıyor. Çalışmaları hakkında bilgi veren Karabaş "Çağın hastalığı olan strese bağlı rahatsızlıklardan kurtulmak için alternatif tıbba daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır" diyor. Sağlığı koruyabilmek için toksinlerin düzenli olarak bedenden atılması için manuel terapinin önemli olduğunu ifade eden Karataş şöyle devam ediyor:

ZİHNİ RAHATLATIR

"Bu yöntem hem zihinsel hem fiziksel olarak sinir, solunum, sindirim, iç salgı bezleri) dolaşım, kas, iskelet ve lenfatik sisteme yardım eder. Zihnin gevşemesini sağlar. Terapistin elleri altındaki dokularla ilgili olarak bilgi edinmiş olması gereklidir. Medikal masaj uygulayacak kişilerin konusunda uzman olması ciddi önem taşımaktadır."

Haftada iki saatlik bakım ve onarım seansı ile çeşitli rahatsızlıkların önüne geçerek fiziksel, ruhsal ve iş performansının artırılabileceğini belirten Cuma Karataş, "Bu size zamansal, maddi, fiziksel ve zihinsel tasarruf sağlar. Omurga insan sağlığında en önemli yapılardan biridir. Bir çok hastalık omurgayı olumsuz etkilediği gibi sağlıksız omurga birçok hastalığa, rahatsızlığa sebep olabilir." diye konuştu.