Öncel Öziçer yazdı: "Eski ve yeni eş düğünde buluşur mu?"

"...Çok eşli bir hayat süren babanın kızını evlendirmesi doğal olarak oldukça ilgi çekti. Hele ki düğünde, ilk eş, ikinci eş, metres ve onlardan olan çocuklar hepsi birarada bulununca, bir çok insana bu durum biraz garip geldi."

Öncel Öziçer yazdı: "Eski ve yeni eş düğünde buluşur mu?"
Öncel Öziçer'in GAZETE 9 EYLÜL'DE yayınlanan yazısı...

Cevabı baştan verelim: Buluşur tabii, ne var bunda?

Hafta sonu eğlencemiz Acun Ilıcalı’nın kızı Banu’nun düğün dedikodusunu yapmaktı, bol bol yaptık.
Düğünde, özellikle sosyal medyayı şenlendirecek o kadar çok malzeme vardı ki mevzu uzadıkça uzadı.

Çok eşli bir hayat süren babanın kızını evlendirmesi doğal olarak oldukça ilgi çekti.

Hele ki düğünde, ilk eş, ikinci eş, metres ve onlardan olan çocuklar hepsi birarada bulununca, bir çok insana bu durum biraz garip geldi.

Ne de olsa dizilerde “Türk aile yapısına ters” gerekçesiyle öpüşme sahnelerini ayıplayan ve yasaklayan bir milletiz biz.

Gerçi bunun yanında bir yandan da yine son yıllarda her ne hikmetse hemen hemen tüm dizilerin konusu bir anda “iki kadın bir adam” hikayeleri içermeye başladı.

Hatta bu dizilerde metres konumundaki ikinci kadınlar izleyiciye daha sempatik gösterilsin diye özel bir çaba bile harcanıyor sanki.

Yine aynı paralelde toplumun yakından tanıdığı isimlerin evlilik dışı ilişkileri de son yıllarda basında sanki dünyanın en doğal şeyi imiş gibi işlenmeye başladı.

Durum böyle olunca, bundan on yıl önce pek de hoş karşılanmayacak ‘aynı düğünde tüm eşlerin birarada bulunması’ olayı, bu kez sadece bol bol makara malzemesi oldu.

ÖNCEL ÖZİÇER'İN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...