Öncel Öziçer yazdı herkes o gelin adayını konuştu!

Yazarımız Öncel Öziçer'in dün kaleme aldığı "Saçları bakımsızmış ondan örtmüş" başlıklı yazısı bugün medyada gündem yarattı.

Öncel Öziçer yazdı herkes o gelin adayını konuştu!
SacitAslan.com manşetine taşıdığı doğru, tarafsız ve özgün haberlerinin yanı sıra köşe yazarlarının kaleme aldığı özel yazılarıyla da gündem oluşturmaya devam ediyor.

Medya dünyasının deneyimli kalemi, yazarımız Öncel Öziçer'in dün manşetimize taşıdığımız 
'Saçları bakımsızmış ondan örtmüş' başlığıyla isim vermeden Show TV'de yayınlanan "Evleneceksen Gel" ismindeki izdivaç programına 'saçlarını yaptıramadığı ve sırf bakımsız olduğu için' türbanla katıldığını ifade eden gelin adayı Sevgi'yi eleştirdiği yazısındaki yerinde ve doğru tespitleri bugün medyada olay yarattı.

Pek çok gazete ve internet sitesi bugün olay gelin adayı Sevgi'yi konuştu...


ÖNCEL ÖZİÇER DÜN NE YAZMIŞTI?.. İŞTE O YAZI...

Saçları bakımsızmış ondan örtmüş

Türkiye artık türban konusunu gerilerde bırakalı çok oldu.

Her ne kadar bazı siyasetçiler bu konuyu zoraki olarak tekrar tekrar deşmeye çalışsa da kimse kimsenin ne inancıyla ne de başındaki türbanıyla ilgilenmiyor.

Dileyen dilediği gibi yaşar ve yaşamalı.

Ama türbanı siyasete alet edeni görmüştük de koca aramaya alet edenleri yeni görüyoruz.

Kadın çıkmış ekrana koca arıyor. Başında sımsıkı türbanı. Diyor ki; "Ben aslında açıktım ama bu programa gelirken babam hastaydı, saçlarım bakımsızdı o yüzden bu türbanı taktım! Evlendikten sonra yine açacağım, hiçbir erkek için kafamı örtemem vallahi!"

Ama ardından yine maşallahlı inşallahlı cümleleri ardı ardına sıralıyor.

İşte asıl inanca saygısızlık bu... Asıl türbana hakaret bu... Asıl dini kendi uyduruk çıkarlarına alet etmek bu... Ne yazık ki giderek yayılan asıl 'yeni zihniyet' bu... (ÖNCEL ÖZİÇER 26.05.2014)


"Evleneceksen Gel" isimli programdan o görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...