Önder Bekensir'den anlaşmalı boşanmaya onay!

Demet Akalın’ın “şiddetli geçimsizlik” gerekçesiyle boşanma davası açtığı Önder Bekensir, “Karımı seviyorum ama beni istemeyeni ben de istemem” diyerek “anlaşmalı boşanma”ya onay verdi.

Önder Bekensir'den anlaşmalı boşanmaya onay!

Fotoğraf dilekçeden çıktı   

Demet Akalın, menajerliğini de yapan eşi Önder Bekensir’i konser ücretlerini düşük gösterip kendi hesabına para aktarmakla suçladı ve boşanma davası açtı. Ama asıl ortalığı karıştıran, dilekçede Bekensir ile arkadaşı Cem Sebilci’nin Bodrum’da çekilmiş fotoğraflarına yer vermesi oldu. Öfkeli eş, bu durum düzeltilmediği sürece boşanmaya yanaşmayacağını açıklayınca, Akalın “şiddetli geçimsizlik” başlığı altında yeni bir dilekçeyi mahkemeye sundu.

Eşyalarımı o göndermedi  
 
Bu adımın ardından anlaşmalı boşanmaya “evet” diyen Önder Bekensir de , davanın 16 Haziran günü görüleceğini belirtti. Fatih Adliyesi’ndeki duruşmaya avukatıyla birlikte katılacağını açıklayan Bekensir, şöyle konuştu: “Ben karımı seviyorum ama beni istemeyeni ben de istemem. Başka ne yapabilirim ki? şu an kendi evimdeyim, annemin yanında kalmıyorum. Ayrıca iddia edilenin aksine eşyalarımı Demet Hanım göndermedi, ben şoförümü gönderip aldırttım.” 

Sema Eren /Hürriyet