Onur Recep Kıvrak: "Bu lekeleme yakışmıyor"

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Onur Recep Kıvrak, alacakları için kulübe sorun çıkardığı yönündeki haberleri yalanlayarak "Ben buraya hayatımı verdim. Ben buradan gideceğim zaman sadece taraftar hakkını helal etsin. 11 yıl oynayan bir oyuncuya bu yapılanlar yakışmıyor" dedi.

Onur Recep Kıvrak: "Bu lekeleme yakışmıyor"
Yeni Şafak Gazetesi'nden Ali Kemal Yazıcı'nın haberine göre Trabzonspor’da Süper Lig’in 12. haftasında oynanan ve 5-0’lık mağlubiyetle sonuçlanan Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından kadro dışı bırakılan kaleci Onur Recep Kıvrak, kendisi hakkında konuşulanların doğru olmadığını söyledi.

Trabzon’da takımdan ayrı olarak özel program dahilinde çalışmalarını sürdüren Onur, kendisine çiçek vererek destekçisi olduğunu ifade eden minik bir kız taraftara, “Sosyal medyada gördükleriniz, konuşulanlar kesinlikle doğru değil. Konuşamıyorsun, konuştuğun zaman ceza yersin. Ben buraya hayatımı verdim. Ben buradan gideceğim zaman sadece taraftar hakkını helal etsin. Başka kimse de umurumda değil. Siz bana (sevginizi) verdiniz, ben de size bir şeyler vermeye çalıştım. Allah razı olsun. Ama bu lekeleme yakışmıyor. 11 yıl oynayan bir oyuncuya bu yakışmıyor. Güzel güzel ayrıl değil mi?” ifadelerini kullandı.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Trabzonspor Kulübü, kadro dışı bırakılan ve kadroda düşünülmeyen Onur Recep Kıvrak ile sözleşme feshetme konusunda karşılıklı olarak anlaşmaya vardı.

Bordo mavili yönetim, bir süredir yürütülen görüşmeler neticesinde Onur Recep Kıvrak ile alacaklarına karşılık sözleşmesini feshetme konusunda mutabakat sağladı.