Onur Saylak'tan Tuba Büyüküstün vetosu!

Onur Saylak, geçtiğimiz akşam gittiği Adana Film Festivali’ne eski eşi Tuba Büyüküstün’ün katılmasını ‘O varsa ben yokum’ diyerek engelledi.

Onur Saylak'tan Tuba Büyüküstün vetosu!
Takvim'de yer alan habere göre başarılı sanatçı Onur Saylak'ın eski eşi Tuba Büyüküstün'ü affetmeye niyeti yok!

5 yıllık evliliklerini Haziran'da bitiren ikiliden Büyüküstün, boşanmadan önce Saylak'ın yönettiği 'Daha' filminde rol aldı. Güzel oyuncunun Saylak'ı şu anki aşkı Umut Evirgen'le aldattığı ortaya çıkınca işler değişti. 'Daha' ile uluslararası arenada yarışan Onur Saylak, eski eşini filmin afişinden sildirdi.

Büyüküstün'ü Temmuz'da Çek Cumhuriyeti'ndeki festivale davet etmeyen Saylak, tepkisini 24. Uluslararası Adana Film Festivali'nde de sürdürdü. Festivalden 4 ödülle dönen filmin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün, Adana'da yoktu. İddialara göre festivale katılmayı çok isteyen ve bunun için eski eşine haber gönderen Tuba Büyüküstün, Saylak'tan veto yedi.

'FİLMİN ÖNÜNE GEÇER!'

İhanet iddialarının ardından eski eşini sosyal medyada takipten çıkaran Saylak'ın Büyüküstün'le bir daha görüşmek istemediği öğrenildi. Saylak'ın Tuba Büyüküstün'ü festivale davet etmemesinin bir diğer nedeni de eski eşinin skandal dolu özel hayatının filmin başarısının önüne geçmesini istememesi.