Orhan Pamuk'u şok eden baskın!...

Orhan Pamuk’un yabancı dostlarıyla İstanbul Cihangir’deki bir balıkçıda yemek yediğini öğrenen Fişekçi bir anda mekana gidip yazarın masasına oturdu.

Orhan Pamuk'u şok eden baskın!...

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, 3 yıl önce New York’taki bir alışveriş merkezinde ressam Karolin Fişekçi ile kol kola fotoğraflanmıştı. Basında “Pamuk’un yeni sevgilisi” haberleri çıkınca Fişekçi sessizliğini bozup, “Orhan, patlamaya hazır bir volkan gibiydi. İkimiz de çetin ceviz insanlarız, bu hoşuma gidiyor” demişti. Bu sözler basında yer bulunca, ünlü yazarın avukatları bir ihtarname çekmiş, “Orhan Pamuk en son iki ay önce New York'ta bir alışveriş merkezinde görmüş ondan sonra kendisi ile başka iletişimi ve görüşmesi olmamıştır.

Fişekçi müvekkilim Orhan Pamuk'un kız arkadaşı değildir. Muhatap sanki müvekkilim ile temas halinde ve onun onayıyla konuşuyor gibi açıklamalar yapması gerçek dışıdır
” demişti. Uzun zaman aradan sonra Pamuk’un ‘belalısı’ önceki gece yine sahnedeydi.

Orhan Pamuk’un yabancı dostlarıyla İstanbul Cihangir’deki bir balıkçıda yemek yediğini öğrenen Fişekçi, gidip masasına oturdu. Bu sırada görüntülendiğini fark eden Pamuk, dosyalarını toplayıp mekânı terk etti.

AKŞAM İNTERNET SİTESİ

Olay anından görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz!..