Osmaniye’de belediye başkanına silahlı saldırı

Osmaniye’nin Hasanbeyli Belediye Başkanı Alparslan Koca ve yanında bulunan 2 kişi uğradıkları silahlı saldırıda yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Osmaniye’de belediye başkanına silahlı saldırı
İHA'nın haberine göre Adnan Menderes Mahallesi’nde Hasanbeyli Belediye Başkanı Alparslan Koca ve yanında bulunan 2 kişi bir kafede oturdukları sırada, kimliği belirlenemeyen kişiler kafeye gelerek Koca’ya ve yanındakilere ateş açtı.

Durumu gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine olayı bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ayağından yaralanan Başkan Koca’yı ve diğer 2 kişiyi hastaneye kaldırdı. Polis olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına alırken, soruşturma devam ediyor.

Hastanenin Başhekimi Recep Aydın yaralılar hakkında bilgiler verdi. Aydın, ”21.35 sıralarında hastanemize 3 yaralı geldi. Birisi Belediye Başkanı Alparslan Koca’ydı, sağ bacağından yaralıydı. Genç bir arkadaşımız Murat Karakaya o hastamızda bacağından yaralı olarak geldi. Burak Başaran isimli bir kişi de sağ akciğerinden vurulmuştu. Başaran’ı şuan Osmaniye Devlet Hastanesine sevk ettik. Diğer iki kişide ameliyatlarını oldu genel durumları iyi” dedi

Burak Başaran’ın Hasanbeyli İlçe Belediye İmar Müdürü olduğu ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.