Otobüs terminalinde feci kaza!

Afyonkarahisar’da şehirlerarası otobüs terminaline yolcu taşıyan iki servis aracının çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 9 kişide yaralandı.

Otobüs terminalinde feci kaza!
İHA'da yer alan habere göre kaza, Selçuklu Mahallesi Uydukent kavşağında meydana geldi. İddialara göre, aşırı hız yüzünden kaynaklandığı öne sürülen kazada şehirlerarası otogara yolcu taşıyan Ceyhun B., yönetimindeki 03 S 0190 plakalı midibüs, İbrahim Y., 03 S 0279 yönetimindeki diğer midibüs ile kavşakta çarpıştı.

Olayda, otogara gitmek için servis araçlarına binen ve çoğunluğunun öğrenci olduğu kaydedilen yolculardan 23 yaşındaki Deniz Güneş camdan fırlayarak feci şekilde can verdi. Kazada İhsan Uysal (22), Berat Kocabaş (19), Miraç Tır (19) İbrahim Yılmaz (47), Sümeyra Hata (22), Büşra Betül Namal (20), Abdullah Kalkan (57), Medine Doğan (21) ve kazaya karışan midibüs sürücülerinden Ceyhun B., yaralandı.

Meydana gelen kazanın ardından tam bir can pazarı yaşanırken, olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldılar. Kazada hayatını kaybeden Güneş’in cansız bedeninin otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi kaldırıldığı belirtildi.

Kazanın ardından polis tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.