Otobüste canlı bomba paniği!..

Trabzon'da belediye otobüsünde canlı bomba paniği yaşandı.

Otobüste canlı bomba paniği!..
Habertürk'ten Enis Yıldırım'ın haberine göre Trabzon'da bir belediye otobüsünde canlı bomba paniği yaşandı. Güner Y. adlı bir kadının 'canlı bomba var' sözü üzerine panik olan yolcular, panik içinde otobüsü terk etti. Kolunda kablo olan kadında holter cihazı takılı olduğu ortaya çıkınca yolcular sakinleşti.

KOLUNDAN SARKAN KABLOLARI GÖRÜNCE 'CANLI BOMBA VAR' DİYE BAĞIRMAYA BAŞLADI

İstanbul Beşiktaş'ta 44 kişinin şehit olduğu saldırının ardından Trabzon'da ilginç bir olay yaşandı. Trabzon'un Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesi'nde Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir otobüse binen 50 yaşındaki Güner Y. adlı kadın, önündeki sırada oturan bir başka kadının kolunda kablolar gördü. Güner Y.'nin kolundan kablolar çıktığını gördüğü kadının canlı bomba olduğunu düşünerek, "Otobüste canlı bomba var" diye bağırmaya başladı.

Yerinden kalkan Güner Y. şoförün yanına gidirek otobüsü durdurmasını istedi. Bu sırada otobüste bulunan diğer yolcular Güner Y. adlı kadının bağırması üzerine panik oldular. Bu sırada otobüs şoförü aracı durdurdu.

KAPILARI ZORLADILAR

Güner Y.'nin ‘Canlı bomba var' diye bağırması sonrasında bazı yolcuların otobüsün otomatik kapılarına zorlayarak dışarıya çıkmaya çalıştı. Yaşanan panik sırasında otobüsten inen kadının kolundan çıkan kabloların sırrı kısa sürede ortaya çıktı. Tansiyon hastası olan kadın şoföre ve yolculara ‘Holter cihazı' kullandığı kabloların da bu nedenle olduğunu belirtmesi üzerine yolcular sakinleşti. Yolcuların bindiği otobüs daha sonra yeniden hareket etti.

HOLTER CİHAZI NEDİR?

24 saat süreyle kola takılı kalıp tansiyonu belli aralıklarla otomatik olarak ölçüp kaydeden ve sonra bunun dökümünü veren cihazdır.