Otomobil, doğalgaz hattı kanalına düştü!..

Gaziantep'te bir otomobil, doğalgaz hattı için açılan kanala düştü. Aracın içerisinde sıkışan sürücü, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Otomobil, doğalgaz hattı kanalına düştü!..
CİHAN'ın haberine göre olay, gece geç saatlerde Barış Mahallesi Büker Geçidi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Soner Sezgin'in kullandığı 44 NC 606 plakalı otomobil, doğal gaz hattı için açılan yaklaşık bir buçuk metrelik kanalın içine düştü. Araç içerisine sıkışan Sezgin, mahallelinin yardımı ile kurtarıldı. Sezgin, olay yerine gelen ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yetkililerin gerekli uyarı levhalarını koymadığından yakınan vatandaşlar, ayrıca kanalın içerisinde kirli su birikintisinden rahatsız olduklarını belirtti. Uyarı levha ve tabelaların olmamasından kardeşinin çukura düştüğünü dile getiren Şaban Sezgin ise “Kardeşim ara sokaktan gelirken tabela olmadığı için sağa doğru dönerken kayarak çukurun içine düşüyor. Tabelaların ve dubaların olmamasından dolayı mecburen içine düşüyor. 400 metrelik alanda bir tane başta bir de sonda uyarı levhası var. Yaklaşık 20 tane uyarı ara sokak var, hiçbirinde uyarı levhası yok. Gece çalışmalar devam ediyor ama hala bir uyarı levhası yok.” diyerek tepki gösterdi.

Kanala düşen araç çekici ile kaldırıldı.