Otoparkta büyük ihmalkârlık!

Kerim Aydın'ın aracı 2007'de kayboldu. Polis, 7 yıl sonra arayıp "aracın bulundu, gel al" diye telefon etti. 24 bin TL otopark parası istenen Aydın "Zaten aracın değeri 10 bin TL" diyerek sorumluları şikâyet etti.

Otoparkta büyük ihmalkârlık!
Sabah'tan Nazif Karaman'ın haberine göre Kocaeli Gebze'de 2007'de iddiaya göre 34 ZK 2271 plakalı kamyoneti çalınan pazarcı Kerem Aydın'a 7 yıl sonra polisten aracının bulunduğu telefonu geldi. Kemerburgaz'da İstanbul Trafik Vakfı'na ait otoparka çağırılan Aydın, aracın 7 yıldır bu otoparkta beklediği halde kendisine haber verilmediğini öğrendi. 24 bin 500 lira otopark parası istenen Aydın sadece 10 bin lira fiyat biçilen aracının bulunduğunu kendisine haber vermeyen yetkililer hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

1 HAFTA SONRA BULUNMUŞ!

Aydın otoparkta aracını ilk gördüğünde gözlerine inanamadı. Aracın her tarafının çürüdüğünü ve kullanılamaz hale geldiğini, lastiklerinin bile eridiğini gören Kerem Aydın otopark görevlileri ve polisten araç ile ilgili aldığı bilgiler karşısında daha fazla şaşkına döndü. Aracın çalındığı günden bir hafta sonra bulunarak Kemerburgaz'daki bu otoparka çekildiği ve 7 yıl bu otoparkta bekletildiğini öğrendi.

ART NİYET OLDUĞU AŞİKAR

Aracın içinde kimlik bilgilerinin bulunduğunu ayrıca plakasının da üzerine kayıtlı olması sebebiyle kendisine ulaşılamama gibi bir durumun söz konusu olamayacağını kaydeden Kerem Aydın yaptığı açıklamada, "Her nedense aracım parkta olduğu halde bana haber verilmiyor ve 7 yıl sonra aranıyorum ve 24 bin 500 lira otopark parası isteniyor. Aracımın art niyetli olarak bekletildiği aşikardır" dedi. Savcılığa suç duyurusunda bulunan Aydın aracın otoparkta 7 yıl bekletilmesine sebep olan sorumluların bulunarak haklarında yasal işlem yapılmasını talep etti. Savcılık konu ile ilgili soruşturma başlattı.