Oya Aydoğan'ın son görüntüleri ekrana gelecek

Ekmek satıcısı olarak ekrana gelecek olan Oya Aydoğan’ın en son görüntüleri bu programda olacak.

Oya Aydoğan'ın son görüntüleri ekrana gelecek
Milliyet'ten Sina Koloğlu'nun yazısı...

Yapımcılığını FORMED’in üstlendiği; ‘O Bana Çok Benzer’ yakında Show TV’de başlıyor. ABD’nin en çok izlenen programlarından ‘I Get That a Lot’ın Türkiye uyarlaması olan ‘O Bana Çok Benzer’de, Türkiye’nin ünlü isimleri, günlük hayatta karşımıza çıkan işlerde çalışacak ve gelen müşterileri şakalayacak. Bizim ünlüler arasında yakın zamanda aramızdan ayrılan Oya Aydoğan’la yapılmış bir bölüm de yer alacak. Ekmek satıcısı olarak ekrana gelecek Aydoğan’ın en son görüntüleri bu programda olacak. Peki başka kimler var?

Fırıncı var, çiğ köfte satan var

Deniz Akkaya markette kasiyer olarak gelenleri şakalayacak. Serdar Ortaç parfüm satıcısı, Demet Akalın pizza satıcısı ve İrem Derici tişört pazarlayıcısı olacak. Bölümler 90 dakika. Her bölümde yedi ünlü isim yer alacak. Bu dağılımlar içinde yer alacak başka isimler, Kuşum Aydın (gelinlik satacak), Tuğba Ekinci, (garson) olacak. ‘Güllerin Savaşı’ndan tanıdığımız Canan Ergüder de şakalayacak.

Kaya Çilingiroğlu, çiğ köfte satacak.

Yapımcı Armağan Çağlayan orijinalinde 35 dakika sürdüğünü ve üç ünlü ismin yer aldığını söyledi.

“Biz bir bölümü bir haftada çekiyoruz. Yani her gün bir ünlüyle çekim. Bu olağanüstü bir çalışma” derken bizim televizyon sektörünün de halini anlatmış oluyordu.

(SİNA KOLOĞLU / MİLLİYET)