Öykü Çelik binicilik dersleri alıyor

Öykü Çelik 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin kadrosuna dahil oldu. Güzel oyuncu, reyting rekorları kıran dizi için at binme dersleri alıyor.

Öykü Çelik binicilik dersleri alıyor
Güneş Gazetesi'nden Tolga Aslan'ın haberine göre Engin Altan Düzyatan, Hande Soral, Cengiz Coşkun ve Hülya Darcan gibi önemli isimleri kadrosunda barındıran ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin 5. sezonunda hayranlarını sevindiren bir haber geldi.

İlgiyle takip edilen dizinin kadrosuna sezon ortasında Öykü Çelik’in dahil olduğu öğrenildi. Akasya Durağı’nda kariyerinde yükselişe geçen Çelik, sırasıyla Mahpeyker Kösem Sultan, Benim İçin Üzülme, Romantik Komedi, Yeşil Deniz ve Poyraz Karayel gibi başarılı yapımlarda rol aldı. Çelik'in dizide hangi karaktere hayat vereceği merak konusu oldu. Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş hikayesinin anlatıldığı ve her bölümünde tüm Türkiye’yi ekrana kilitleyen ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisine gelecek sezon Burak Özçivit de dahil olacak. Hikaye gereği diziye veda eden Ertuğrul Gazi rolündeki Engin Altan Düzyatan’ın yerine oğlu Osman Gazi rolüyle Burak Özçivit gelecek. Dizinin adıysa ‘Diriliş Osman’ olarak değiştirilecek.

Öykü Çelik, Instagram sayfasında at binerken çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Hayranları, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümlerini heyecanla beklediklerini dile getiren yorumlar yazdı.