Öykü Çelik ve Serhan Adalı'nın "bol acılı" aşkı!

Oyuncu Öykü Çelik ile aşk yaşayan Serhan Adalı, Adanalı damarını konuşturdu!.. Milyonluk yatının güvertesindeki saksılara Adana’nın meşhur acı biberini eken Adalı, Yunan sularında da acı biberli lezzetler yedi!..

Öykü Çelik ve Serhan Adalı'nın "bol acılı" aşkı!
Takvim'de yer alan özel habere göre güzel oyuncu Öykü Çelik'le 5 aydır aşk yaşayan Beşiktaş'ın eski yöneticisi Serdal Adalı'nın oğlu Serhan, Adanalı olmanın hakkını verdi! Geçtiğimiz gün tatil sezonunu Bodrum'da açan aşıklar, önceki gün soluğu Yunan Adaları'nda aldı. Sevgilisiyle milyonluk yatına atlayan genç iş adamı, rotasını Leros Adası'na çevirdi. Ege'de mavi tura çıkan sevgililer, keyifli anlar yaşarken Adalı, tekne turunda da Adanalı tarafını gözler önüne serdi. Acıya düşkünlüğüyle bilinen genç iş adamı saksıda yetiştirdiği acı biberleri teknesinden eksik etmedi. Sevgilisine kendi elleriyle çiğ köfte yoğuran Adalı, güzel oyuncuya saksıdaki biberleri de ikram etti.

Öykü Çelik ve Serhan Adalı'nın "bol acılı" aşkı!

AŞKINI KOLUNA KAZIDI

5 aylık ilişkilerini yüzük takarak resmiyete döken ikilinin aşkı, kıskandırıyor… Adalı, oyuncunun portresini koluna dövme yapacak kadar da Çelik'e aşık…

ŞAŞKINLIK YAŞADI...

Aşkının lüks teknede yetiştirdiği acı biberleri görünce kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan Öykü Çelik, bu anları da instagram'ın hikaye bölümünde paylaştı. Güzel oyuncunun bu paylaşımı, sosyal medyada da çok konuşuldu...

'BUNU DA ÇALSINLAR!'

Ünlü çiftin Yunan adalarındaki yaptığı sefa da takipçilerinin gözünden kaçmadı. Pek çok kişi Adanalı olan Serhan Adalı'ya "Baklavadan kazandibine kadar neredeyse bütün yemeklerimizi çalan Yunanlar'a Adana'nın acı yemeklerini de bir tattırın da bakalım onları da araklayabiliyorlar mı?" diye takıldı.

Öykü Çelik ve Serhan Adalı'nın "bol acılı" aşkı! - Resim : 2

YATTA BİBER EKTİ

Adanalı damarını Yunan sularında da gösteren Serhan Adalı, milyonluk yatında biber ekip "Hiçbir yerde keyfimden vazgeçmem" dedirtti.