Öykü Karayel: “Müstakbel eşimin doğum günü”

Can Bonomo 31. yaş gününü sevgilisi Öykü Karayel'in organize ettiği bir partiyle kutladı. Bonomo'nun doğum gününe yakın arkadaşı oyuncu Sarp Apak ve eşi de katıldı.

Öykü Karayel: “Müstakbel eşimin doğum günü”
Sözcü'den Emre Çevik'in haberine göre şarkıcı Can Bonomo 31 yaşını yakın dostlarıyla kutladı. Oyuncu sevgilisi Öykü Karayel’in Rumelihisarı’nda bulunan bire mekanda organize ettiği doğum gününe Sarp Apak ve Bengisu Özdemir de katıldı. Habercilerin kendilerini beklediğini gören Can Bonomo kapıya çıkarak röportaj verdi. Utangaçlığıyla dikkat çeken Öykü Karayel, “Müstakbel eşimin doğum günü 31 yaşında” demekle yetindi. Düğün tarihinin ertelendiği haberlerini doğrulayan Bonomo, “Seçim tarihinden dolayı erteledik. Düğünün ertesi sabahı kalkıp oy vermemiz gerekecekti” diye konuştu.

DOĞRU YOLDAYIZ

Çiçeği burnunda çift Bengisu Özdemir ve Sarp Apak’ta doğacak çocuklarına olan heyecanlarını dile getirdi. Apak, “Ağustos ayında kucağımıza alıyoruz. Sonra hemen ikinci çocuk, ben kardeşiyle büyüsün isterim. Hala isim bulamadık maalesef ama genelde kullanılan çocukluğumuzda bizim büyüdüğümüz isimler olsun karakterini yansıtsın istiyorum” diye konuştu. Evlendiği için çok mutlu olduklarını söyleyen oyuncu, “Bizim jenerasyon doğru yolda. Herkes eşlerini bulup evleniyor, doğru yoldayız” diyerek sözlerini noktaladı.