Oyuncu Ali İl'i çarpan hırsıza hapis!

‘Poyraz Karayel’ dizisinin ünlü oyuncusu Ali İl’in Taksim’de bir eğlence mekanından çıktıktan sonra cüzdanı ve parasını çaldığı iddiasıyla yargılanan sanıklardan İsmail Ü., 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Oyuncu Ali İl'i çarpan hırsıza hapis!
Vatan'dan Elif Altın'ın haberine göre sinema ve dizi oyuncusu Ali İl, eğlenmek amacıyla Taksim İstiklal Caddesi’nde bir mekana gitti.

Bir süre sonra buradan ayrılan İl, İstiklal Caddesi’nde yürümeye başladı. Tek başına yürüyen İl’in yanına bir süre sonra İsmail Ü. ve Ali E. yaklaştı. İl ile konuşmaya başlayan şüphelilerden İsmail Ü., ünlü oyuncuyu kemerinden tutarak sallamaya başladı.

Kurtulmak için şüphelileri iten İl’in cebinden cüzdanı ve 200 TL’si alındı. Bu sırada yaşanan olayı takip eden güven timleri iki şüpheliyi yakaladı. Polis tarafından parası ve cüzdanı Ali İl’e teslim edildi.

Savcılık tarafından iki şüpheli hakkında hırsızlık suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada mahkeme karar verdi.

Sanıklardan İsmail Ü.’yü hırsızlık suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptıran mahkeme, diğer sanık Ali E.’nin beraatine karar verdi.