Oyuncu Arda Öziri'ye acı veda!

Ünlü oyuncu Arda Öziri geçtiğimiz pazar günü geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetmişti.

Oyuncu Arda Öziri'ye acı veda!
Habertürk'ün haberine göre Öziri için bugün İzmir'de mezun olduğu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tören düzenleniyor.

Alsancak Hocazade Cami'de öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Öziri Işıkkent Aile Mezarlığı'nda defnedilecek.

Törende, slayt gösterisiyle Öziri'nin fotoğraflarının gösterilmesinin ardından, arkadaşları onunla geçirdiği anıları paylaştı. 

Oyuncu Arda Öziri'ye acı veda!

Tabutunun üzerine taraftarı olduğu Altay takımının forması ve atkısı konuldu. Rıza Kocaoğlu, gözyaşlarına hakim olamadığı konuşmasında, "Onunla çok aynı yatakta yattık, çok vakit geçirdik. Birlikte çok yollar yaptık, çok kızlar sevdik. Güzel babasını çok erken kaybettiği için hepimizden önce büyüdü. Hepimizin en hızlısı oydu, şimdi de öyle davrandı" dedi.

Oyuncu Arda Öziri'ye acı veda! - Resim : 2

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacı Yakup Öztuna da mezun ettikleri bir öğrenciyi bu şekilde karşılamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Ünlü tiyatrobilimcisi, oyuncu, eleştirmen ve yönetmen Prof. Dr. Özdemir Nutku da Öziri'yi görür görmez sahneyle bütünleştiğini anladığını söyleyerek, "Çok yetenekli, pırıl pırıl bir gençti. Ona üst seviyede rolleri vermekten hiç çekinmedik. Şimdi bu durumda olmamız çok acı" dedi.