Oyuncu Halit Ergenç'e saldırı!

Ünlü oyuncu Halit Ergenç, Ulus’ta otomobiliyle seyir halindeyken bir kamyonetin makas atarak ilerlediğini gördü. Ergenç, kamyoneti durdurduktan sonra aracın şoförü Y.E.A ve M.A'ya uyarıda bulundu. Kendilerini uyarmasına sinirlenen Y.E.A. ve M.A. isimli iki kardeş, Halit Ergenç'i darp etti.

Oyuncu Halit Ergenç'e saldırı!
İHA'nın haberine göre oyuncu Halit Ergenç, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla trafikte 2 kişinin saldırısına uğradığını açıkladı. Ergenç, konuyla ilgili gerekli makamlara başvurduğunu belirtti.
Sabah saatlerinde trafikte seyrederken, bir araç içerisinden inen iki kişinin sözlü ve fiziksel saldırısına uğrayan oyuncu Halit Ergenç, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Oyuncu Halit Ergenç'e saldırı!

Ergenç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün sabah saatlerinde trafik güvenliğini tehlikeye sokacak şekilde seyreden bir araç içerisinden inen iki kişinin tehdit, hakaret ve fiziksel saldırısına uğramış bulunmaktayım. Konu ile ilgili resmi makamlar nezdinde gerekli işlemleri başlattım. Trafik kurallarını ihlal ederek, toplumun güvenliği tehdit eden bu davranış biçimiyle ilgili tüm yasal haklarımı kullanarak, konunun takipçisi olacağımın bilinmesini isterim”

Halit Ergenç'e saldıran iki kişi yakalandı


Trafikte ünlü oyuncu Halit Ergenç'e saldıran iki kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Ünlü oyuncu Halit Ergenç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sabah saatlerinde trafikte bir araç içerisinden inen iki kişinin saldırısına uğradığını, konuyla ilgili yasal yollara başvurduğunu açıklamıştı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Ergenç'e saldırdığı belirlenen E.A. ve M.A. isimli 2 şahsı gözaltına aldı. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine götürülen zanlıların ifadesine başvuruldu.

Ergenç’e trafikte saldıran 2 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.