Ozan Öğüt: 'Bu kadın Hande değil'

Aşk yaşadığı tüm sevgililerini şöhret yapan Hande Yener önceki gün yeni aşkı Ozan Öğüt’le Rumelihisarı’nda kahvaltıdaydı.

Ozan Öğüt: 'Bu kadın Hande değil'
Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre kendisinden 13 yaş küçük Öğüt’le kahvaltı yapan şarkıcı, saçlarını boyatıp yenilediği imajıyla objektiflere yansıyınca ne yapacağını şaşırdı.

Denize nazır kahvaltı yapmak için erken saatlerde Rumelihisarı’ndaki bir kafede bir araya gelen ikili, fotoğraflarının çekilmesiyle mekandaki tüm garsonları seferber etti...

Siparişlerini beklerken görüntülenen sevgililerden Yener, objektifleri fark edince anlamsız bir şekilde gerilip, hemen gazetecilere arkasını döndü. Bu sırada Yener’in talimatıyla gazetecilere el kol hareketleri yapıp, tepki gösteren Öğüt’ün ise “Bizi neden çekiyorsunuz? O kadın Hande Yener değil” diyerek, hedef şaşırtmaya çalışmasına bir anlam verilemedi.

O kadın Hande değilmiş

Siparişlerinin gelmesi üzerine kahvaltısını gazetecilere arkasını dönük halde yiyen Yener, ardından mekandaki garsonlara, gazetecileri şikayet edip, görüntü almamaları için haber yollattı.

Agresif hareketleriyle mekandaki herkesin tepkisini çeken çift, daha sonra masalarındaki kahvaltılarını bırakıp, mekanın arka tarafındaki kuytu bir masaya geçti. Yener’in tavırlarıyla oldukça gerilen Öğüt’ün gazetecilere elini kolunu sallayıp, mekandaki görevlilere kapris yapması da gözlerden kaçmadı.