Ozan Tufan izinli sayıldı

Van Persie gibi Ozan Tufan da transfer görüşmeleri yapması için izinli sayıldı. Antrenman programı verilmeyen milli futbolcu, kendi idmanını kendi yapacak.

Ozan Tufan izinli sayıldı
Sabah'tan Volkan Demir'in haberine göre Fenerbahçe'de Ozan Tufan'la ilgili ikinci kez değerlendirme yapan teknik direktör Aykut Kocaman, kararında değişikliğe gitmedi ve oyuncuyu Antalya kamp kadrosuna dahil etmedi. Kocaman'ın dün Ozan'la son bir görüşme gerçekleştirdiği ve genç oyuncuya "Biz profesyonel bir takımda görev alıyoruz. Hepimizin görevleri ve birbirinden beklentileri var. Benim oyuncularımdan beklentilerim var. Bunları hepinizden talep ediyorum. Ancak son dönemde senden istediğim şeyleri alamıyorum. Profesyonellik anlamında eksikler görüyorum. Bu nedenle seni kamp kadrosuna dahil etmeyeceğim" dedi. Ozan Tufan da Van Persie gibi transfer görüşmeleri yapması için izinli sayıldı.

YILDIRIM KARARI HOCAYA BIRAKTI

Fenerbahçe yönetimi, Ozan Tufan konusunda inisiyatifi tamamen teknik direktör Aykut Kocaman'a bıraktı. Başkan Aziz Yıldırım dahil herkes, Kocaman'ın kararının arkasında durulması yönünde fikir belirtti. Takım Belek'te kamp yaparken, Ozan Tufan'a Samandıra'da çalışması için bir program da bırakılmadı. Geçen sezon aynı sorun Van der Wiel ve Emenike'de yaşanmıştı. İki oyuncu kampa götürülmemiş ve İstanbul'da çalışmışlar, ilerleyen haftalarda ise affedilip takıma dönmüşlerdi.

'YAPTIK' DEMEK İÇİN TRANSFER İSTEMEM!

Fenerbahçe teknik heyeti, Antalya kampında Ozan'ın boşluğunu doldurabilmesi adına Eljif Elmas'ın üzerinde duracak. Makedon oyuncunun, idmanlarda takımın sisteme alışması adına daha yoğun bir çalışmaya tabi tutulacağı bildirildi. Aykut Kocaman'ın, yönetimle yaptığı görüşmede, "Kalite katacak isimler transfer etmeliyiz. Transfer olsun diye alınan oyuncuya karşıyım. Devre arası zor bir dönem. Şayet aradığımız kriterlere uygun oyuncu bulamazsak, gerekirse transfer yapmayalım" dediği gelen bilgiler arasında.

GENÇLER KİRAYA

Fenerbahçe'de Van Persie ve Ozan Tufan dışında genç oyuncular Yiğithan Güveli, Ahmethan Köse ve Uygar Mert Zeybek de Antalya kampı kadrosunda yer almadı. Bu üç oyuncudan Uygar'ın sakatlık sonrası tedavi-rehabilitasyon sürecini tamamlaması için İstanbul'da bırakıldığı kaydedildi. Yiğithan ve Ahmethan'ın ise kiralık taliplerinin bulunduğu, bu oyuncuların sezon sonuna kadar TFF 1. Lig takımlarına verilmesinin planlandığı öğrenildi.
Konular Spor Haberleri