Ümit Özat Fenerbahçe yolunda mı?

Adı Fenerbahçe ile anılan Ümit Özat, kendisine ulaşan bir teklif olmadığını dile getirdi.

Özat Fenerbahçe yolunda mı?
Radyospor'da yer alan habere göre Fenerbahçe’yi çalıştırmanın en büyük hayali ve bunu beklediğini söyleyen Ümit Özat şöyle konuştu, "Bana şimdiye kadar gelen bir teklif yok. Ben de bu haberleri basından duyuyorum. Beni ben yapan, Ümit Özat yapan takım Fenerbahçedir"

Özat, “Ben kimse gibi reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek konuşmuyorum. Demiyorum ki gelirsen şöyle yaparım böyle yaparım. Ancak en büyük hayalim Fenerbahçe'yi çalıştırmak ama bana gelen teklif yok. O görevi beklemek hakkımız. Fenerbahçe benim için en büyük hayaldir. Kim kendisini adadığı takımı çalıştırmak istemez ki" dedi.

VAN PERSİE İLE NEDEN ANLAŞILAMAZ?

Takımdaki anlaşmazlıklarla da ilgili de konuşan Özat, "Futbolcu işini yapacak. Teknik adam işini yapacak. O zaman anlaşmazlık olmaz. Yıldızlarla anlaşmak daha kolay. Benim için problem değil. Van Persie ile neden anlaşılamaz ki? Bu adam İngiltere’de gol kralı oldu. Burada da olabilir. Sıkıntı varsa çekersin konuşursun. Problem konuşmamak. Takım içinde diyalog yok. Sorun aptal insanların işidir. Bir de yabancı teknik adam işini yapar gider. Parasına bakar. Duygusallık yoktur. Ben her zaman söylüyorum. Fenerbahçe forması 2 puan futbolcu ve teknik adam 1 puan alır. Ben hiçbir takımı savunma ağırlıklı oynatmadım. Fenerbahçe’yi de nasıl oynatacağımı gelince görürsünüz" diye konuştu.