Özcan Deniz'den genç sevgilisi için büyük jest!

Özcan Deniz, yeni filminde başrolü verdiği sevgilisi Ayça Ayşin Turan'a jest üstüne jest yapıyor. 42 yaşındaki Deniz, 22 yaşındaki aşkı için Asos'ta butik otel kapattı.

Özcan Deniz'den genç sevgilisi için büyük jest!
Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre Özcan Deniz yeni filmi "Sevimli ve Tehlikeli" için çalışmalara tam gaz devam ediyor. "Ya Sonra", "Evim Sensin", "Su ve Ateş" filmlerinden sonra 4. sinema filminde sadece yönetmen koltuğuna oturan Deniz, başrolü verdiği Ayça Ayşin Turan'la da büyük bir aşk yaşıyor. Özcan Deniz, dünyaca ünlü top model Miranda Kerr'e çok benzettiği için başrolü verdiği 22 yaşındaki Turan'a jest üstüne jest yapıyor. İddialara göre sette de ayrıcalıklar tanıdığı güzel oyuncuyla çok mutlu olan Deniz, Asos'ta devam eden çekimlerde aşkına tatil fırsatı sundu.

KESENİN AĞZINI AÇTI

Bütün ekibi bir otele yerleştiren Özcan Deniz, kendisi ve sevgilisi için ise bir butik otel kapattı. Sevgilisinin rahatça denize girmesi için dışarıdan müşteri alınmasını yasaklatan ünlü şarkıcı, otelin plajını da herkese kapattı. Deniz ve Turan'ın çekimler bitene kadar butik otelde baş başa kalmaya devam edeceği öğrenildi.

YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Ünlü olmamasına rağmen Özcan Deniz'in başrolü verdiği Ayça Ayşin Turan, mutluluktan uçuyor. Deniz yaptığı jestlerle sevgilisinin ayağını yerden kesiyor.