Özge Borak, Özcan'ın eşini hiç yalnız bırakmıyor

"İstanbullu Gelin" dizisinden ayrıldıktan sonra inzivaya çekilen Özge Borak, Feyza Aktan'la birlikte önceki gün Bebek'te görüntülendi.

Özge Borak, Özcan'ın eşini hiç yalnız bırakmıyor
Sözcü'den Mustafa Kızgınyürek'in haberine göre bir dönem aynı dizide rol aldığı Özcan Deniz’in eşi Feyza Aktan ile Bebek’te Kahve Dünyası’nda oturan Özge Borak çıkışta muhabirlerin sorularına yanıt verdi. Mekanda bir saat oturan ikili, muhabirlerle ayaküstü sohbet etti. Sorulara yanıt veren Borak, “Dizi bittikten sonra yeni sezonu beklediğini ve tatil yaptığını bir yandan da Feyza'nın doğumunu beklediklerini” söyledi.

Muhabirlerin soru yönelttiği diğer isimse, Feyza Aktan oldu. Aktan’a ‘Geçtiğimiz günlerde giydiği kıyafeti hatırlattılar ve Feyza Hanım ne diyeceksiniz?’ şeklinde bir soru yönelttiler. Feyza Aktan soru karşılığında; “Tamamen tesadüf her gün farklı kıyafet giyiyorum. Benim için görsellikten önce nasıl rahat ediyorsam öyle giyiniyorum” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Muhabirlerin, ‘Özge Hanım, Feyza Hanım’ı Özcan Bey size mi emanet etti?’ sorusuna Borak, ”Estağfurullah aşk olsun emanet edilmeye ihtiyacı yok. Özcan canımdır yani o da emanetim sayılır” dedi.

Özge Borak, Özcan'ın eşini hiç yalnız bırakmıyor