Özge Özpirinçci iki keçi sahibi oldu

Özge Özpirinçci hayvan sevgisi ile bir eşek sahiplenmişti. Genç oyuncu şimdi de iki keçi sahibi olduğunu hayranlarına duyurdu.

Özge Özpirinçci iki keçi sahibi oldu
Vatan'da yer alan habere göre hayvan sevgisi ile tanınan Özge Özpirinçci, ailesinin Gebze’deki çiftliğinde her geçen gün daha çok vakit geçirmeye devam ediyor.

Evinde 2 kedisi, çiftlikte köpekleri olan Özpirinçci, Zilli adında bir eşek sahiplenmişti. Diyarbakır’dan İstanbul’a gelen eşeğin tedavisini üstlenmiş kendi adına kaydettirmişti. Oyuncu şimdi de keçi sahiplendiğini duyurdu.

Özpirinçci, instagramdan sevgilisi Burak Yamantürk ve keçileri ile fotoğrafını yükleyip, “Hadi Zilli’nin yeni arkadaşlarına isim bulalım! Siyah olan dişi, diğeri erkek. Evet yaratıcılığımızı konuşturalım hanımlar, beyler” notunu düştü. Yamantük ise esprili bir şekilde, “Yaz tatili için kedi, köpek, eşek ve keçi ile hangi otelde kalabiliriz acaba?” sorusunu sordu.

Sosyal medyada hayvanseverliğinin altını defalarca çizen Özge Özpirinçci bir arkadaş toplantısında afiyetle yediği pirzola ile tepki çekmişti.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER!.. (VİDEO)