Özge Ulusoy bir anda tepetaklak oldu!

Hacı Sabancı tarafından terk edildikten sonra kendini işine adayan Özge Ulusoy şimdi de sunuculuğunu yaptığı magazin programından ayrılmak zorunda kaldı.

Özge Ulusoy bir anda tepetaklak oldu!
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre evlilik yolunda ilerlediği Hacı Sabancı tarafından bir anda terk edilen Özge Ulusoy büyük üzüntü yaşamıştı. Hacı Sabancı, Özge'nin telefonunda ailesi hakkında hakaret içerikli mesajlarını yakaladığını açıklamış 'O kadına kalitesiz sıfatı az kalır' şeklinde bir cümle sarf etmişti.


Sessizliğe gömülen Özge Ulusoy 'Sadece işimle konuşulmak istiyorum' diyerek televizyonda bir magazin programı sunmaya başlamıştıı. Fakat ünlü model ve sunucunun televizyon macerası kısa sürdü. Bu magazin programı sayesinde motive olan, tekrar hayata bağlanan Özge Ulusoy aniden işine son verilince şoke oldu.

Önceki akşam Bebek’te arkadaşlarıyla gece kulübünde eğlenen ünlü manken çıkışta gazetecilerden köşe bucak kaçtı. “Geç oldu eve gitmem lazım. Daha sonra konuşuruz” diyen Ulusoy’un soğuk havaya rağmen giydiği mini etek dikkat çekti.

Özge Ulusoy bir anda tepetaklak oldu!

Özge Ulusoy arkadaşlarıyla mekan çıkışı böyle görüntülendi.

SÖYLEŞİYİ TERK ETTİ

Ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy hafta sonu Bursa İnegöl'de bulunan bir AVM'de düzenlenen söyleşiye katıldı. Ancak günlerce tanıtımı yapılan organizasyona beklenen ilgi gösterilmedi. Toplam 34 kişinin olduğu söyleşideki kalabalığın da Bursa'nın yerel gazetecileri ve mağaza sahiplerinden oluştuğu öğrenildi. Yaşanan bu gelişme üzerine organizasyon yetkilileri söyleşi için seyirci toplamak zorunda kaldı. Büyük şok yaşayan ünlü manken de 10 dakika kaldığı etkinlik sonrası hızla AVM'den ayrıldı.

Özge Ulusoy bir anda tepetaklak oldu! - Resim : 2