Özge Ulusoy 'Nereden nereye' dedirtti!

Hacı Sabancı gitti, Özge Ulusoy’un gösterişli bayram tatilleri de sona erdi! Geçtiğimiz yılki Ramazan Bayramı’nı aşkının kiraladığı ultra lüks yatla İspanya’da geçiren ünlü model, önceki akşam ise Bebek’teki bir kafedeydi.

Özge Ulusoy 'Nereden nereye' dedirtti!
Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre sosyetik iş adamı Hacı Sabancı'yla 6 yıllık aşkı 2 ay önce biten Özge Ulusoy'un o eski günlerinden eser yok… Geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda "Gecesi 7 bin 500 euro'luk odalarda kaldığımız yazıldı. Ekstrem bir şey yaşıyormuşuz gibi gösterildi" diyen Ulusoy'un bu yıl ile geçtiğimiz yılki bayram tatili arasında dağlar kadar fark var.

Özge Ulusoy 'Nereden nereye' dedirtti!

İkilinin bir dönem olay yaratan ultra lüks tatilleri Ulusoy için mazide kaldı…

HAVASINI ATMIŞTI...

Ulusoy, önceki gün Bebek Lucca'daydı. Bu bayram tatilini İstanbul'da mütevazı bir şekilde değerlendiren Özge Ulusoy, 1 yıl önce lüks içerisinde yüzüyordu! Ulusoy, geçtiğimiz yıl Sabancı'nın özel uçağıyla İbiza'ya gitmiş ve işadamının kiraladığı süper lüks tekneyle İspanya'nın en güzel koylarında deniz keyfi yapmıştı.

Ünlü manken, Sabancı'nın günlük yaklaşık 80 bin liraya kiraladığı 3 katlı süper lüks teknedeki gösterişli tatilinden de sosyal medyada havasını atmıştı. Özge Ulusoy'un 1 yıl önceki bu lüks tatili henüz hafızalardan silinmezken ünlü mankenin bayramı arkadaşlarıyla İstanbul'da bir kafede değerlendirmesi "Nereden nereye!" dedirtti.

Özge Ulusoy 'Nereden nereye' dedirtti! - Resim : 2

Eski aşkı İstanbul'da evinde otururken Sabancı da Mikonos'ta yabancı güzellerleydi. 30. yaş gününü de Yunanistan'da kutlayan işadamı, Yunan kızları da yakın markaja aldı.

Özge Ulusoy 'Nereden nereye' dedirtti! - Resim : 3