Özlem Kaymaz'dan oğluyla aynı kaderi paylaşanlara destek

Türkiye Eski Güzeli Özlem Kaymaz, Nager Sendromu ile doğan oğlu gibi yüzünde farklılık olanlara destek çıktı. Kaymaz, suratında anomali olanlara destek vermek için yanağına kelebek kondurdu.

Özlem Kaymaz'dan oğluyla aynı kaderi paylaşanlara destek
Takvim Gazetesi'nin haberine göre doğuştan Nager Sendromlu oğlu Daniel'in sağlığına kavuşması için çırpınan Özlem Kaymaz, oğluyla aynı kaderi yaşayanlara destek çıktı. Kaymaz, yüzündeki şekil bozukluğu nedeniyle nefes almakta zorlanan 17 yaşındaki Daniel gibi yüzlerinde farklılık olan bireyler için çalışan Yüzümle Mutluyum Derneği'nin gönüllü üyesi oldu.

ALKIŞLARI HAK ETTİ..

Kaymaz, dernek tarafından bugün ilan edilen 'Yüzümle Mutluyum Günü'ne dikkat çekmek için önceki gün yüzüne kelebek figürü ekleyip çektiği kareye şu notu düştü: "Yüzümdeki kelebek farkına varmanız için! Neyin mi? Farklı bir yüzle doğmuş olanların... Her birey hayata sizin şartlarınızla başlamıyor. Farklılar! Sen onları fark et. Farkındalık yarat… Farkına varmak, saygı duymak ve anlamak için bir kelebek de siz kondurun. Mutluluk için bir adım atın... Mutluluklarında payın olsun."

Kaymaz'ın kızı Tara De Vries ve takipçileri, destek için yüzlerine kelebekler kondurdu.

Özlem Kaymaz'dan oğluyla aynı kaderi paylaşanlara destek

Kaymaz, oğlunun sağlığına kavuşması için yıllardır Hollanda ile Türkiye arasında mekik dokuyor.