Özlem Kaymaz'ın oğlu ameliyat olamadı

Eski Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz’ın oğlu Daniel’in ameliyatı yapılamadı... Doktorlar son anda bir sorun tespit ettiklerini açıkladı. Bu haberle yıkılan Kaymaz, “Yine Hollanda yine fiyasko” diyerek dert yandı.

Özlem Kaymaz'ın oğlu ameliyat olamadı
Hollanda'da sağlık skandalı...

Takvim Gazetesi'nin haberine göre
Eski Türkiye güzeli Özlem Kaymaz, geçen hafta Nager Sendrom'lu oğlu Daniel'in ameliyatı için ülkeye uçuş yaptı. Ancak beklenen ameliyat yapılamadı.

Doktorlar, masaya yatan Daniel'in nefes borusundaki daralmayı son anda fark ettiklerini ve bu yüzden operasyonun yapılamayacağını açıkladı.

YENİDEN ÇENEYE İŞLEM...

Evladını ameliyat masasından eşiyle birlikte kaldırdığını belirten Kaymaz, yaşanan sağlık skandalına şu sözlerle sert çıktı: "Doktor, bundan iki ay önce yaptığı endoskopi sonrası entübasyonun yapılabileceğine garanti vermişti. Son anda gördükleri, nefes borusunda eskiden trakestominin (Boğaza açılan delik) takılı olduğu yerdeki daralma/içe çöküş bu işleme izin vermiyormuş. Nefes yolunda iki farklı yerde büyük problem var. Daniel'in akıl ve ruh sağlığı için anne ve baba birlikte onu masadan kaldırdık. Geceyi yoğun bakımda geçirdi. Yeniden gırtlakta delik, tüpler, makineler ve bir de üzerine çeneye yapılacak işlem. Yine Hollanda yine büyük bir fiyasko. Hollanda'da şu ana kadar yapılmış başarılı tek ameliyatımız olmadı! Daniel'i Amerika'da yapılan ameliyatlar kurtardı. Kısa bir süre daha makineler ile uyuyarak, daha az hareket ederek geçmek zorunda olsa da şükürler olsun biz yine yeniden alternatif çözümler üretip yine başaracağız"

Özlem Kaymaz, "Dün bu haberler ile yıkılmış olsak da büyük yürekli bu küçük adamın yaşam sevinci her şeyi hak ediyor" dedi.