Palalı Sabri'nin 6 yıl hapsi isteniyor

Libyalı bir iş adamını tehdit ettiği iddiasıyla tutuklanan Sabri Çelebi’nin iş yerinde 2 silah ele geçirildi. Çelebi hakkında “ruhsatsız silah bulundurmak”tan 6 yıla kadar hapis istendi.

Palalı Sabri'nin 6 yıl hapsi isteniyor
Vatan'dan Elif Altın'ın haberine göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nü telefonla arayan ve isim vermeyen bir kişi, “Palalı Sabri” olarak bilinen Sabri Çelebi’nin Taksim Talimhane bölgesindeki işyerinde ruhsatsız silah bulunduğunu ihbar etti.

İhbar üzerine harekete geçen polis arama kararı çıkartarak işyerinde arama yaptı. İki tane ruhsatsız silah bulunan aramalarda, Sabri Çelebi’nin yakını olan 22 yaşındaki Nidar Çelebi silahların kendisine ait olduğunu söyledi.

6 yıl hapsi isteniyor

Savcılık soruşturma sonunda, Nidar Çelebi’nin yaşı, ekonomik durumu, asıl işyerinin sahibinin Sabri Çelebi olmasının dikkate alınması durumunda 2 silahında şüpheli Nidar Çelebi’ye ait olmasının hayatın olağan akışına uymadığını belirtti.

Savcı Sabri Çelebi ve Nidar Çelebi hakkında “ruhsatsız silah bulundurmak” suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis talebiyle dava açtı.